SunHeart: Дъщеря ми е по-щура от всякога » YEP.bg

SunHeart: Дъщеря ми е по-щура от всякога

Публикувано от YEP.bg на 1 December 2014 | 0 Коментари

Източник: Ваня Кирова

Етикети: , , , ,

Снимка: Ваня Кирова


Талантливата несебърска поп певица Станислава Христова – SunHeart , най-накрая разкри ревностно пазената новина за бремеността и раждането на дещеря си, съобщи Ваня Кирова.

„В момента малката е на 10 месеца и е по-щура от всякога, а аз още по-нахъсана за нови музикални проекти! Роди се моята зодия - Козирог,и от сега издава, че ще е много гласовита – наследила е дарбата на рода ми!”, споделя младата майка.

През последните няколко години SunHeart  направи няколко парчета  с диджеите Димитър Кирязов и Диас, както и дуетната песен „Beautiful day” с бившия вокалист на Д2 Дичо. Лятото тя се изявяваше и в ново амплоа, като водеща на регионалните конкурси Мис Несебър и Мис Свети Влас и определено се справяше перфектно. В момента русокосата певица подготвя няколко проекта с основателя на Magic Frequency Studio-  G.F.E  - Антон Иванов, като единият е почти готов.

„Искам  музиката ми да бъде силно послание както за децата ми (дай Боже още  две) , така и за идващите поколения. Сама съм написала текста на парчетата, които смятаме скоро да ви представим . Те са 100% различни, от това което залива публиката в момента и много се надявам да се харесат”, сподели Станислава.

 

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments