Любими герои от „Не така, брат“ и „Следвай ме“ отиват #steniskanabala » YEP.bg

Любими герои от „Не така, брат“ и „Следвай ме“ отиват #steniskanabala

Публикувано от YEP.bg на 18 March 2018 | 0 Коментари

Източник: Дебора Апостолова

Етикети: , , , , , ,

Четирима от най-обичаните уеб герои от сериалите „Не така, брат“ и „Следвай ме“ във Vbox7.com, застават зад петото поредно издание на благотворителната кампания на Мото-Пфое - #steniskanabala. Инициативата е насочена към събиране на средства, с които да бъде подпомогнато висшето образование на абитуриенти, лишени от родителска грижа.

Чрез специално изработените тениски организаторите целят да провокират всички бъдещи зрелостници да отидат на бала си или на изпращането си с тениска, а средствата от покупката на всяка тениска, ще бъдат използвани за подпомагането бъдещето обучение на деца сираци.

Тази година всички зрелостници ще бъдат поощрявани да се включат в кампанията от Мино Караджов и Михаела Велкова, герои от първия уеб тийн сериал у нас – „Не така, брат“, чийто нов сезон вече стартира. Те са още на 17 години, но като лица на #steniskanabala, това ще бъде генералната им репетиция за абитуриентския бал догодина.

Посланици на кампанията са още Михаела Павлова и Илиян Илиев, които тийнейджърите познават добре от уеб тийн сериала „Следвай ме“, който вече има два много успешни сезона и над над 15 милиона гледания онлайн.

Досега, благодарение на #steniskanabala, са събрани 305 174 лева, с предоставени на дарители  общо 5 445 бр. тениски, 100 включили се училища от цялата страна, 141 предоставени еднократни стипендии на първокурсници, които тъкмо са завършили средното си образование и продължават обучение в български ВУЗ.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments