Комшиите от „Етажна собственост” влизат в „Къщата на Нова” » YEP.bg

Комшиите от „Етажна собственост” влизат в „Къщата на Нова”

Публикувано от YEP.bg на 28 April 2013 | 0 Коментари

Източник: Нова Броудкастинг Груп

Етикети: , , , , , , , , , , , ,

Снимка: Нова Броудкастинг Груп

В епизод 7 на първия за България телевизионен дайджест с водещ Венета Райкова специално за Вас днес (28 април) ще гледат и коментират най-интересното от програмата на Нова телевизия комшиите от „Етажна собственост”.

Какво се случва зад кулисите на най-успешния сериал на Нова разказват продуцентът Краси Ванков и актьорите - великолепната Надя Савова и екранните двойки в сериала: Милена Маркова-Маца и Стефан Иванов и Невена Бозукова-Неве и Евгени БудиновХубавицата Гери, която мечтае да бъде поп фолк певица, но все не успява да стане известна. Дали дирекният й сблъсък с Венета Райкова ще я приближи до славата? Клюкарката баба Цеца Драмбозова, която е готова да шпионира по всяко време - дори и в „Къщата на нова”. Романтичката Теменуга Балабанова, която знае  наизуст цели любовни сцени от филми. Научният сътрудник Кирчо – както винаги начетен, добронамерен и срамежлив. И недодяланият мъжага - кранистът Пешо Айфъла.

Към най-забавните съквартиранти се присъединява и треньорът по имитация в „Като две капки вода” Георги Низамов - режисьор по образование, актьор-комик по професия и певец по душа.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments