Готини баби вапцали гигантски яйца, пускат ги на благотворителен Великденски търг » YEP.bg

Готини баби вапцали гигантски яйца, пускат ги на благотворителен Великденски търг

Публикувано от YEP.bg на 20 April 2013 | 0 Коментари

Етикети: , , , , , , , , ,

Постер: Симеон Кръстев

Фондация „Сподели доброто“ и Visa Club организират благотворителен Великденски бал, където на търг ще бъдат продадени гигантски великденски яйца, превърнати в произведения на изкуството от различни творци. Това съобщи Симеон Кръстев чрез платформата Прес България. Със средствата ще бъдат подпомогнати абитуриенти от випуск 2013 от домове за деца, лишени от родителска грижа, от цялата страна. 

Благотворителният бал „Сподели доброто“ ще се състои на 24 април 2013 г. (сряда) от 19:30 ч. в Гранд Хотел София, зала Средец. 

В момента еднометровите и половинметровите великденски яйца са изложени в централното фоайе на City Center Sofia, където радват погледа на малки и големи. Сред авторите им са: са деца от Школа по иконопис "Захари Зограф" към храм "Покров Богородичен", иконописецът Румен Москов, певицата Ирра, Ралица Демирева от "Двете елши", Спартак Константинов, Атанаска Костова и Александър Костов от "Факири дизайн" студио, Ив Русева и Тина Костадинов от Culture Beat Club, Светослава Божичкова от Jijusmilearty, Екатерина Драгиева от Nenios.com, Весела Василева, Васко Василев и Диана Тренкова от diart-bg.com, Виолета Димитрова – Ети, Мария Софрониева, Константин Костов и Лиляна Краева от Клуба на готините баби. 

Гостите на бала ще могат да закупят и специални великденски сувенири, изработени от деца от столични училища и детски градини, средствата от които отново ще отидат в помощ на абитуриентите от домове за деца, лишени от родителска грижа.Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments