НА КАФЕ - Галя от балет «Сатен» стана дизайнер, работи върху първа колекция » YEP.bg

НА КАФЕ - Галя от балет «Сатен» стана дизайнер, работи върху първа колекция

Публикувано от YEP.bg на 27 March 2013 | 0 Коментари

Източник: Кристина Георгиева

Етикети: , , , , , ,

Снимка: Нова Броудкастинг Груп

В предаването на „На кафе” Галя от балет „Сатен” сподели, че се е отдала на модата. След като преди няколко години тя взе решението да се посвети изцяло на майчинството и да загърби сцената, днес всички около нея са сигурни, че има още един талант – този на дизайнер.

Всичко тръгва като на шега от една снимка. Галя се увлича по фотографията, след като прави няколко красиви фотоса по време на екскурзия с половинката си в чужбина, като й хрумва, че може тези снимки да се превърнат в красиви дрехи. Тя дори решава да учи графичен дизайн, но мъжът й попарва желанието й, като й напомня, че този ангажимент е сериозен и дългосрочен. Отговорът му амбицира Галя да си купи няколко книги и да се научи сама да обработва кадрите. След това,  тя ги отпечатва върху плат, от който започва да твори дрехи – от по-спортни облекла до елегантни рокли.

В момента красавицата работи върху първата си семейна колекция, в която предвижда еднакви дрехи за майки и техните деца. Освен нея, в студиото на „На кафе” като дизайнер блесна и певицата Лия, която пък е запалена по плетивата. За разлика от Галя, която си прави всичко сама, фолк изпълнителката разчита на помощта на професионални дизайнери, които превръщат идеите й в красиви дрехи. 

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments