Хилда Казасян празнува рожден ден в ефир » YEP.bg

Хилда Казасян празнува рожден ден в ефир

Публикувано от YEP.bg на 26 March 2013 | 0 Коментари

Източник: Красимира Христоскова, APRA agency

Етикети: , , , ,

Снимка: APRA agency

Под мотото на рождения ден на нежната третина на журито – Хилда Казасян, ще мине утрешният епизод на „Като две капки вода” от 20 ч. в ефира на Нова ТВ. Освен че ще я поздравят с изпълнения на куп световно известни звезди, от екипа на предаването са подготвили още специални изненади за джаз дамата.

Извън усилените тренировки и седмичните преобразявания, всеки един от участниците продължава да следва и останалите си лични ангажименти. Така например, Диана Любенова упорито отказва помощта на бавачка и е повече от решена да съчетава грижите за дъщеря си с участието в шоуто. В края на месец март пък, Милица Гладнишка ще разкрие, че освен изключителен комедиен талант, крие и доста романтичен характер  – в Studio 5 тя ще прочете най-съкровените си любовни тайни, като ще разкаже и най-личната си история – писмо, адресирано до майка й, подписано с „Милица, едно голямо недоразумение”.

„Какво е да си син на Лейди Гага” пък е въпросът, който синът на Албена Михова чува напоследък. След като в първия лайф на шоуто тя се преобрази като ексцентричната певица, сега Албена най-често тича от сцената на „Като две капки вода” до сцената на МГТ „Зад канала”, където влиза в ролята не на световна музикална звезда, а в пиесата „Посещението на старата дама”, чиято премиера ще бъде на 05 април.

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments