Рада Богданова и Антон Андонов са новите водещи на „Събуди се”, Ива Софиянска ще надзърта зад кулисите на шоубизнеса » YEP.bg

Рада Богданова и Антон Андонов са новите водещи на „Събуди се”, Ива Софиянска ще надзърта зад кулисите на шоубизнеса

Публикувано от YEP.bg на 26 March 2013 | 0 Коментари

Източник: Рая Синева

Етикети: , , , , ,

Снимка: Рая Синева

Рада Богданова и Антон Андонов са най-новата двойка водещи в ефира на Нова ТВ. От тази събота, 30 март, те застават начело на съботно-неделния блок „Събуди се”. Двамата са единодушни, че основната им цел ще бъде не просто да събуждат зрителите, но да ги оставят в добро настроение през целия ден след това.

Рада Богданова е един от дългогодишните и утвърдени журналисти на медията със 7-годишен опит като общински репортер. Тя е човекът, който добре познава проблемите на града и темите, които вълнуват неговите жители. Все още помни своето бойно кръщене в журналистиката, а именно – завръщането на българските медици от Либия, когато е изпратена да отразява посрещането им. През последните месеци Рада беше в центъра на събитията на Орлов мост, като активно информираше зрителите за протестите и позициите на хората.

Със 7-годишен опит зад гърба си е и Антон Андонов. Той е част от екипа на „Събуди се” още от старта на предаването, но като сценарист и човек зад кадър. Сега обаче му предстои да застане от другата страна на камерата. Бил е сценарист и на формати като „Music Idol 2”, „Станция Нова”, “Това го знае всяко хлапе”, “Рекламна пауза” и други. Вярва, че именно опитът му в подобни развлекателни формати ще му помогне да бъде по-близо до зрителите, да задава техните въпроси и да допълва сериозния политическия опит на екранната си партньорка.

„Виновен” за бодрия старт на уикенда ще бъде и Ива Софиянска, която се присъединява към екипа на „Събуди се”. След сериозния опит, който натрупа във ВИП Новините и предаването „Студио ВИП”, сега тя ще продължи да ни отвежда зад кулисите на шоубизнеса и културния живот, като обещава да ни събужда в компанията на най-интересните имена и личности. 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments