В КЕМПИНСКИ – Патриция Кирилова продава благотворително "Да свалим маските" в полза на децата от приюта на отец Иван » YEP.bg

В КЕМПИНСКИ – Патриция Кирилова продава благотворително "Да свалим маските" в полза на децата от приюта на отец Иван

Публикувано от YEP.bg на 27 February 2013 | 0 Коментари

Етикети: , , , , , , , ,

Корица: Славян Стоянов

Представянето на дебютната книга на журналистката и ПР Патриция Кирилова на 19 март в хотел Кемпински - „Да свалим маските”, ще започне с благотворителна продажба в полза на децата от приюта на отец Иван в Нови хан.

През октомври м.г., когато отец Иван обяви в медиите, че складовете на приюта са празни и около 300 бездомни и деца са обречени на глад, ПР-агенцията на авторката - ВИП Комюникейшън,  направи кампания за храна, въглища и дърва за зимата.    

"Благотворителността е част от всяко наше събитие, дори на рождените ни дни. Без нея всичко е самоцелно и губи своя смисъл", категорична е Патриция.  

Премиери на книгата ще има и в цялата страна - Варна, Бургас, Пловдив и т.н.  Още преди излизането на изданието, медиите проявиха значителен интерес към дебюта на Патриция Кирилова. 

В книгата й са събрани  коментари за различни горещи събития от ежедневието ни, съпоставени с теми от близкото и далечното ни минало, които показват, че нищо ново ням под слънцето. Част тези теми журналистката и ПР публикува в своя блог - http://patriciakirilova.blogspot.com.

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments