БЕНЗИН - Фронтменът на Godmack се снима в българската кино продукция на Асен Блатечки » YEP.bg

БЕНЗИН - Фронтменът на Godmack се снима в българската кино продукция на Асен Блатечки

Публикувано от YEP.bg на 19 October 2016 | 0 Коментари

Етикети: , , , , , ,

Снимка: Архив

Фронтменът на американската алтернатив метъл банда Godmask бе във Варна. Дни преди големия концерт на рок-музиканта Съли Ерна в София, Хотел-галерия „Графит“ го посрещна като свой гост. Съли Ерна пристигна, за да се снима в българската кино продукция „Бензин“, която е режисьорски дебют на Асен Блатечки.

 

Той е голям фен на музиката на  Godmack и е поканил Ерна да се снима в най-новия си проект, определян като българския  вариант на „Бързи и яростни“. Какъв персонаж ще играе Съли Ерна в екшъна се пази в тайна, но рокаджията споделя, че сценарият го е грабнал с високите скорости, хубавите жени и красивата история за любов. Снимките започнаха във Варна на фона на корабите от регатата Tall Ships и ще продължат до ноември. Премиерата се очаква през пролетта 2017 г.

Асен Блатечки, Калин Врачански, Пламен Манасиев, Снежана Макавеева - това са само част от актьорите, които участват в зрелищни каскади и страстни сцени.

Всички герои във високоскоростния екшън имат бензин в кръвта. За заснемането на филма ще се ползват над 40 тунинговани класически и съвременни състезателни автомобили за близо 1 милион лева.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments