BG Live » YEP.bg

Преглед на статии, публикувани през February 2015

Бергендорф със свои копия

Публикувано от YEP.bg на 28 February 2015

Източник: 8 pm

Tags: , , ,

JanaBergendorfimomichetata Снимка: 8 pm Жана Бергендорф се появи в компанията на свои копия в поредица столични редакции. Поводът беше участието на изпълнителката на хитовете „Самурай“ и „Играем с теб до края“ в третия сезон на „Като две капки вода“.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

ЗВЕЗДНО ДОСИЕ - Адреналинката Жана: Лили Иванова ми е любимата българска звезда

Публикувано от YEP.bg на 27 February 2015

Източник: OT-DO consult

Tags: , , , , ,

Jana iazgomoga Снимка: OT-DO consult Жана е едно от най-усмихнатите лица в историята на „Господари на ефира”. Освен че има безспорни танцувални умения, тя завършва и СУ „Климент Охридски” със специалност „Туризъм”. Владее отлично няколко езика и твърди, че е в чудесна физическа форма.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

ЗА ПЪРВИ ПЪТ ВЪВ ВАРНА – Ще видим знамето ушито от Райна Княгиня

Публикувано от YEP.bg на 26 February 2015

Източник: РИМ

Tags: , , , ,

20150226152726 1 Снимка: Nakratko. bg На трети март,  в деня когато честваме на Българското освобождение, от 14 часа, в Музея на Възраждането във Варна се открива изложба, посветена на Светините от Панагюрище.   Изложбата се организира от Исторически музей – гр. Панагюрище и РИМ – Варна.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Айвън и Алфредо поднесоха коктейл от превъплъщения

Публикувано от YEP.bg на 26 February 2015

Източник: VIP Communication

Tags: , , , , ,

aivun alfredo Снимка: ХАЙЛАЙФ Невиждано шоу с препратка към най-добрите световни идоли демонстрираха Алфредо Торес и продуцентът-изпълнител Иван Иванов - Айвън, които представиха  BLACK & WHITE в известен столичен латино-клуб. Двамата изпълниха песента си "Не, не няма спиране". Вокалите са записани на български и испански.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

"На светска вълна" тръгва със скандал

Публикувано от YEP.bg на 25 February 2015

Tags: , , , , , , ,

na svetska vulna 03 Снимка: Георги Георгиев Рубриката на БНТ-2 "На светска вълна" тръгва този петък със скандал. Тя връща часовниците близо век назад, за да отгърне завесата на първия истински голям светски скандал във Варна, когато господата пиели кафето си и решавали обществени дела, а госпожите и госпожиците се срещали и бистрели светските клюки в отделни дамски сладкарници.

1 Коментари | Разгледай цялата статия

ЗВЕЗДНО ДОСИЕ - Алфредо Торес: Искам Джей Ло да изпълни сложно съчетание на трапец

Публикувано от YEP.bg на 25 February 2015

Източник: OT-DO consult

Tags: , , , , , ,

AlfredoTorres Снимка: OT-DO consult Алфредо Торрес ще напусне комфортния стол на журито, с който е свикнал и ще поеме предизвикателството да докаже на себе си и публиката, че една звезда трябва да може всичко. Или поне да опита.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Витомир Саръиванов и Ани Цолова се хванаха на бас, който загуби ще повтаря "Аз съм магаре"

Публикувано от YEP.bg на 24 February 2015

Източник: Мисислава Дъбанова, OT-DO consult

Tags: , , , , ,

Jeneniotpruvpogled Zdravei BG Снимка: OT-DO consult Витомир Саръиванов и  Ани Цолова  се хванаха на бас, че след една година една от двойките в уникалния социален експеримент в ефира на Нова ще има дете. Ани е скептична, но Вито е сигурен в предположенията си. „Готов съм да се хвана на бас, аз обикновено ги печеля”, подчерта Саръиванов с усмивка, представяйки концепцията на формата.

0 Коментари | Разгледай цялата статия