BG Live » YEP.bg

Преглед на статии, публикувани през August 2012

ЕСЕН/ЗИМА - Търговци очакват бум на продажбите на електронни цигари

Публикувано от YEP.bg на 30 August 2012

Tags: , , , , ,

e cigar Бум на продажбите на електронни цигари очакват търговци през следващите няколко седмици (научи Yep. bg). Според тях още с първите по-хладни дни, когато клиентите се завърнат към т. нар. „зимни” нощни заведения и клубове продажбите ще скочат многократно (защото това ще бъде единствената алтернатива на пушене на тютюневи изделия за закритите обществени пространства).

0 Коментари | Разгледай цялата статия

POWER BEAUTY - Модел подари фотосесия на сладуранката Алексия Енчева

Публикувано от YEP.bg на 29 August 2012

Tags: , , , , , ,

8289953 Стефка Желева (модел от агенция „Пауър Подиум”) подари фотосесия на малката сладуранка Алексия Енчева. Желева се възползва от възможностите, които предлага „Power Beauty” (авторски проект на Красимир Недялков, известен дизайнер) и зарадва принцесата по случай рождения й ден. Алексия ще навърши 6 годинки на 2 септември.

1 Коментари | Разгледай цялата статия

ТЕРАПИЯ - Eленко Ангелов събра „Рецепти за лично щастие и мотивация”

Публикувано от YEP.bg на 29 August 2012

Tags: , , ,

elenko Еленко Ангелов издаде нова книга, която е озаглавил „Рецепти за лично щастие и мотивация”. В нея присъстват текстове (както за позитивно мислене, така и за действия, каращи „Законите на привличането” да работят). „От позицията на времето тези рецепти са доказано работещи за мен и хиляди хора, които лично познавам”, казва Ангелов. От години той прилага в практиката си психологкогнитивно-поведенческата терапия.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

УДАР - 1 000 000 души (от цял свят) харесват фен страница на варненец

Публикувано от YEP.bg на 25 August 2012

Tags: , , , , ,

BMWX2 Тодор Тодоров от Варна (познат още като Теди Джуниър) може да се похвали с една от най-харесваните фен страници във Facebook. Той посвещава стоята на BMW X5. Създава я в края на 2008 г. Първоначално страницата е свалена от админите на социалната мрежа (заради липса на официална връзка с BMW).

0 Коментари | Разгледай цялата статия

ВЯРА МИХАЛЕВА – Перла в короната на „Кор Кароли”

Публикувано от YEP.bg на 23 August 2012

Tags: , , , , , , , , ,

DMP1068 Вяра Михалева е от онези красиви и нежни създания, които са омагьосани от морето. Тя бе една от перлите в короната на тазгодишната регата „Кор Кароли – Бавария яхтс, powered by Lexus” (която се проведе от 10 до 14 август във Варна, Созопол и Балчик).

0 Коментари | Разгледай цялата статия

МЕТЪЛ - Бивш вокалист на Judas Priest забива в София

Публикувано от YEP.bg на 22 August 2012

Tags: , , , ,

judasok Снимка: BGTSC Бившият вокалист на легендарните Judas Priest – Tim „Ripper” Owens ще изнесе самостоятелен концерт в София (научи Yep. bg). Това ще стане на 23 сепетмври в клуб R. B. F. Понастоящем Tim е фронтмен на Dio Disciples, Malmsteen, Hail и др. Любопитна подробност е, че прочутият хит „Rock Star” от 2001 г.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

СЦЕНА - Варна аплодира на крака Деси Добрева и „Комиците”

Публикувано от YEP.bg на 22 August 2012

Tags: , , , , , , ,

komicite Снимка: Патриция Кирилова / VIP Communication Близо двучасов спектакъл поднесоха във Варна Деси Добрева и „Комиците” на сцената на Летен театър. Изпъстрен с много забавни скечове, песни и патриотични мотиви (той вдигна публиката на крака) която бурно аплодира своите любимци. Над 3000 души (изпълнили до краен предел съоръжението в Морската градина) през сълзи се смяха с образите на проф.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Секси рисове танцуваха в Planet La Dolce Vita

Публикувано от YEP.bg на 18 August 2012

Tags: , , ,

fin Снимки: Денис Мутлу Секси рисове танцуваха в Planet La Dolce Vita във Варна  (в петъчната вечер). Красавиците разкъсаха  своята клетка и се появиха пред публиката, за да представят „ семейство котки”.  Шоуто бе част от спектакъл, посветен на световна марка водка. Днес в Planet винили ще завърти Kas DJ (Цветелин Матеев).

0 Коментари | Разгледай цялата статия

МАЛЪК ЕКРАН - Иде „Пълна лудница” със сагата „Джам конак” и ченге под прикритие

Публикувано от YEP.bg на 16 August 2012

Tags: , , , , , , ,

LadyGagaZueka В началото на есента по Нова Тв се завръща „Пълна лудница” (научи Yep. bg). Предстои старта на невероятната турско-криминална сага „Джам Конак”. За нуждите на нейния сюжет Димитър Рачков ще се трансформира в ченге под прикритие.

0 Коментари | Разгледай цялата статия