Дъщерята на Ceca си хвана за гадже топ спортист » YEP.bg

Дъщерята на Ceca си хвана за гадже топ спортист

Публикувано от YEP.bg на 17 October 2016 | 0 Коментари

Източник: MOKO solution

Етикети: , , , , ,

Красивата наследница на СЕСА Анастасия Ражнатович може да се похвали с ново гадже и то не кое да е, а един от най-желаните мъже в западната ни съседка и капитан на сръбския национален отбор по баскетбол Милош Теодосич. Връзката между дъщерята на примата на Балканите и най-добрия гард в Европа бе пазена в тайна, но медиите разкриха влюбената двойка.

 

Искрата между 18-годишната чаровница и топ спортиста, който се състезава за руския гранд ЦСКА Москва, пламнала преди повече от два месеца. Самата СЕСА пък е първата, научила за чувствата на младежите. Отношението на сръбската певица към избраника на дъщеря й е повече от добро, като тя вече им е заявила своята подкрепа.

Според близки до двойката, зародилата се любов между Анастасия и Милош е толкова силна, че те не се отделят един от друг. Именно това е и причината девойката да предпочете да подкрепи половинката си на важна за него баскетболна среща, пред това да придружи звездната си майка за концерта й в Лондон, който ще се проведе на 21 октомври в зала “Troxy”.

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments