bTV стартира кастинг за нови лица за мащабен иновативен проект » YEP.bg

bTV стартира кастинг за нови лица за мащабен иновативен проект

Публикувано от YEP.bg на 17 June 2016 | 0 Коментари

Източник: www.svetsko.bg

Етикети: , , , , , ,

bTV стартира кастинг за нови лица за мащабен иновативен проект, който ще допълни любимото на зрителите семейство на българските сериали. От днес всеки, който желае да застане рамо до рамо с най-популярните звезди от българското кино и театър, ще може да кандидатства за постоянен ангажимент на адрес http://www.btv.bg/casting.

 

Кастингът ще даде възможност на артистични личности от всички възрасти да докажат и развият своя талант във високо професионална среда, пише Svetsko.bg. Екипът на bTV не поставя никакви ограничения по отношение на пол, възраст, образование и интереси. Единственото условие е да бъдат привлечени от камерата, да се чувстват комфортно на сцената и да имат артистизъм в кръвта. Любители на екстремни и традиционни спортове, домакини, футболни фенове,  запалени по модата и социалните мрежи или хора, които са сърцето на компанията – всички ще получат шанса да станат любимци на България.

За да станат част от най-новата продукция на bTV, която ще постигне качествена промяна в българския ефир, желаещите трябва да отговорят на няколко въпроса и да качат своя снимка и видео на http://www.btv.bg/casting. Екипът на bTV ще се свърже с одобрените кандидати за допълнителен разговор и уточнения.

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments