Велизар Соколов – Заки е първият обявен ментор в пети сезон на X Factor » YEP.bg

Велизар Соколов – Заки е първият обявен ментор в пети сезон на X Factor

Публикувано от YEP.bg на 26 June 2017 | 0 Коментари

Източник: 8 pm

Етикети: , , , , , ,

Фотограф на кадъра на Велизар Соколов-Заки: Красена Ангелова

Велизар Соколов – Заки, е първият обявен член на журито в предстоящия пети сезон на музикално шоу № 1 - X Factor, което ще се завърне в ефира на NOVA тази есен. Изненадата беше поднесена от продуцента на предаването Магърдич Халваджиян по време на гостуването му с изпълнителя в „Здравей, България“.

„Заки е истински ментор! Когато X Factor започне, той оставя другите си ангажименти, живее живота на участниците и се отдава на 100 процента в шоуто. Само така нещата могат да се получат“, разказа Маги в студиото на сутрешния блок. „За мен най-ценното е, че не умея да симулирам работа. Моментите, които съм прекарал в шоуто, са едни от най-цветните в живота ми и често се връщам към тях. Не ми отне много време да откликна на предложението да преживея отново това с младите хора на сцената и целия екип“, сподели Заки, който представи и видеото към първото съвместно парче на дует Авеню и Любо Киров -  „Сънища без край“.               . 

В разговора Маги Халваджиян сподели и най-интересните събития от кастингите в страната:“Тази година имаме близо два пъти повече записвания онлайн в сравнение с предишното издание. След успеха на Християна Лоизу и Кристиан Костов имаме силно присъствие на чужденци от Бразилия, Ирак, Холандия, Англия, Сирия, Беларус, Македония, Румъния и Германия“. 

 

 

 

 

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments