Янина Кашева: По времето на „Всичко е любов“ ученичките припадаха по Иван Иванов » YEP.bg

Янина Кашева: По времето на „Всичко е любов“ ученичките припадаха по Иван Иванов

Публикувано от YEP.bg на 9 February 2018 | 0 Коментари

Източник: 8 pm

Етикети: , , , , ,

 “Радва ни, че сериалът се харесва толкова много. Не сме предполагали, че той ще се увенчае с такъв огромен успех и ще продължи с толкова сезони”, сподели Янина Кашева по време на гостуване в "На Кафе". Актрисата, която се преобразява в ролята на педиатър в „Откраднат живот“, допълни, че снимките на хитовата продукция са изключително динамични, а един снимачен ден на екипа продължава около 12 часа.

В "Откраднат живот: Критична точка" имаме нови попълнения, нови лица и нови линни. След обявяването на Велислав Павлов и Димитър Захариев имам възможност да анонсирам и участието на екранна двойка – това са младата, красива и талантлива Ирина Митева и вече утърденият и познат „златен глас“ Васил Бинев”, съобщи Янина. Каква двойка ще бъдат те, зрителите ще разберат с идването на пети сезон на най-успешния български медицински сериал, който стартира на 27 февруари от 20:00 ч. по NOVA.   

„По времето на „Всичко е любов“ ученичките припадаха по Иван Иванов. Спомням си, че сме имали сериозни дискусии, както с младите хора, така и с по-възрастните какво дава този филм на зрителите”, разказа пред Гала актрисата, припомняйки си моменти от ролята й в един от емблематичните филми за българското кино.Сега тя е посветена на театралната сцена и участието й в новите епизоди на „Откраднат живот: Критична точка“. 

 

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments