Яна Маринова ще раздава автографи в кв. „Чайка“ » YEP.bg

Яна Маринова ще раздава автографи в кв. „Чайка“

Публикувано от YEP.bg на 9 August 2018 | 0 Коментари

Източник: Николай Тодоров

Етикети: , , ,

Eдна от специалните изненади на Фестивала „Лятно Кино в Квартала” тази година ще бъде гостуването на Яна Маринова. На 10 август 2018, в кв.Чайка, до бл.27 ще бъде прожектиран новият български филм "Привличане".


Една от главните роли в този филм играе талантливата актриса Яна Маринова, която е и продуцент на филма. Всички нейни варненски почитатели ще могат да се снимат и да получат автограф. След прожекцията на филма, актрисата ще отговори на всички въпроси на зрителите.
Сюжетът на филма разкъсва любовта на младата учителка по история Лора Ангелова (Яна Маринова) между училището, което баща й е основал и миналото й на състезател по спортни танци. Колегите й я уважават, а учениците – обожават. Всичко изглежда безоблачно до мига, когато директорският пост в гимназията е овакантен и Ангелова се оказва в пряка конкуренция с амбициозната си и коварна колежка Великова (Койна Русева).
Друга новина е включването във Фестивала на Кинематограф. Това е първата в България платформа, която търси и намира най-добрите истории, разказани в късометражно кино и ги споделя по нови начини. Истории, които раздвижват емоциите, провокират размисъл и мотивират духа. В сайта kinematograf.bg могат да се гледат свободно над 750 филма от над 60 държави, а организацията все по-активно съдейства на българските кинотворци да достигат по-голяма публика.Всяка вечер, от 20.30 ч, преди основния филлм, публиката ще може да се наслади на нови български късометражни заглавия.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments