Варненка представя България на Mrs World 2014 г., ще ходи на среща с Барак Обама » YEP.bg

Варненка представя България на Mrs World 2014 г., ще ходи на среща с Барак Обама

Публикувано от YEP.bg на 14 November 2014 | 0 Коментари

Източник: Яненка Люцканова

Етикети: , , , , , , ,

Анита Желева ще представя България на най-авторитетния конкурс за омъжени жени в света - Mrs World 2014 г. Домакин на събитието са Соломоновите острови. Анита бе избрана от конкурса за Най-достойна омъжена българка, който се проведе през август в "Златни пясъци". Желева се занимава с интериорен дизайн и има една дъщеря, която очаква майка й да бъде сред финалистките. Досега Яненка Люцканова записа най-добро класиране - четвърта подгласничка на Mrs World през 2003 г. в Лас Вегас. Лично тя пожела успех на Анита Желева и заяви: "Щастлива съм, че отново най-красивата омъжена българка е от Варна. Надявам се да представи достойно страната ни."

Участничките в 29-ото издание на Mrs World вече са в Мериленд, където се подготвят за финала. За тях се грижат двама от най-известните хореографи в Америка, за да могат дамите да впечатлят зителите. Конкурса е от 10 до 20 ноември, като финала ще бъде на 19-ти от 20 часа и ще бъде предаван пряко от 20 тв компании от цял свят. Журито ще оценява претендентките за короната в пет тура. Участничките ще дефилиат в спортно-елегантни облекла, в национални носии, в официални рокли, а другите два са тест за интелегентност и демонстрация на талант.

Организаторът на конкурса Дейвид Мармел е включил в 10-дневната им програма и среща на участничките с президента на САЩ Барак Обама. Без съмнение това ще бъде кулминацията на тазгодишния конкурс Mrs World.

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments