ПРИ НАЧИНАЕЩИТЕ - Варненка е най-добрата танцьорка на пилон » YEP.bg

ПРИ НАЧИНАЕЩИТЕ - Варненка е най-добрата танцьорка на пилон

Публикувано от YEP.bg на 29 April 2015 | 0 Коментари

Източник: ICreative

Етикети: , , , , , ,

Снимка: ICreative


Уникална акробатика, красота и разнообразие от стилове показаха състезателите на първия по рода си у нас Полденс Шампионат този уикенд. В състезанието се включиха 30 момичета и едно момче  - Диан Панов, популярен като „Жокера“.
Явиха се участници от клубове от столицата (Sonya Pole Studio и Pole Dance Bulgaria), Бургас и Варна. Те премериха сили  в три категории – Pole Dance, Art Pole Dance и Pole Dance за двойки.
Победителка в категория Pole Dance за начинаещи с опит до 1 година стана Силвия Димитрова от град Варна. В категория „Напреднали“ с опит до 2 години спечели Гергана Кечова от София, а приза за „Професионалисти“ с опит над 2 години грабна Симона Бойкова (на снимката) от София, която е и участничка в тазгодишното издание на „България търси талант“.
Публиката се наслади на красивата хореография и майсторство в новата категория Art Pole Dance, която включва 60% танц и 40% акробатика на пилон и се въвежда за пръв път в световен мащаб.  Победители в тази категория станаха съответно: Ива Попова от София („Начинаещи“), Десислава Бобошевска от София („Напреднали“) и Анастасия Угрюмова от Бургас („Професионалисти“). Победители при двойките при професионалистите станаха Симона Бойкова и Бояна Николова.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments