95-годишен полковник-журналист с награда за цялостен принос на VIP Media Awards 2018 » YEP.bg

95-годишен полковник-журналист с награда за цялостен принос на VIP Media Awards 2018

Публикувано от YEP.bg на 18 June 2018 | 0 Коментари

Източник: VIP Communications

Етикети: , , , , ,

Посолството на Кралство Мароко, начело с Н.Пр. г-жа Закиа Ел Мидауи, бе почетен гост на Годишните журналистически награди снощи във Военния клуб, съобщават организаторите от VIP Communication PR. Нейно превъзходителство връчи голямата награда за цялостен принос журналистиката у нас - с бурни аплодисменти на сцената бе посрещнат 95-годишния главен редактор на в. "Истина" полк. Дянко Марков. Той е автор на 5 книги, десетки интервюта, речи и статии. Убеден патриот. Бил е главен редактор на сп. „Един завет“ и вестник „Истина“. Бивш председател на Български демократичен форум - партия, основана през 90-та година. След 89-та година е депутат в няколко поредни парламента.

Полк. Марков получи и специална награда от партньорите на събитието – Съюза на учените в България, секция ИСТОРИЯ, които издигнаха неговата номинация и обявявиха учредяването на още една награда - "Ильо войвода" за най-родолюбиво издание.

Галерия Класика, която превърна залата на Военния клуб в галерия с картините на Лотрек и на стари български майстори, подари на полк. Марков картина от големия българския художник Димитър Лопарски - "Портрет на македонския войвода Пасковъ".

Любимците на зрителите - шоуто на НТВ "На кафе" и неговата дългогодишна водеща Гала, както и предавания на БНТ, Канал 3, BG on Air TV, телевизия БАЛКАНИКА и Военният Канал, водещи от БНР, журналисти от печатни и онлайн медии, бяха отличени от Осмото издание на Годишните награди за журналистика. 

Събитието съвпадна с 12-ия рожден ден на организаторите - агенция за публични комуникации ВИП Комюникейшън.

Церемонията отличи и сериала "БезГранична вяра" - това е заглавието на най-новия документален филм, посветен на православните ни храмове зад граница. Той се осъществява от екипа на In LIFE TV с продуцент Западно и Средноевропейска Митрополия на Българската Православна църква.

Джина Иванова от Трамвай № 5 и певицата Галиана Арсова поздравиха призьорите на събитието. Водещи на церемонията бяха журналистката и пи ар Патриция Кирилова и Георги Детелинов. 

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments