Автор и водещ на повече от 150 предавания ще получи специална награда на церемонията VIP Media Awards 2017 » YEP.bg

Автор и водещ на повече от 150 предавания ще получи специална награда на церемонията VIP Media Awards 2017

Публикувано от YEP.bg на 4 June 2017 | 0 Коментари

Източник: ВИП Комюникейшън

Етикети: , , , , , , , ,

Специална награда „Мисия журналист“ ще получи доайенът на родната журналистика Крася Титянова - поетеса, журналистка и кинопродуцент. Това ще стане по време на церемонията VIP Media Awards 2017, съобщават организаторите от ВИП Комюникейшън.

 Титянова е работила над 15 г. в Българската национална телевизия. Била е редактор в Дирекция “Културни и образователни програми“. Автор и редактор е на над 200 телевизионни филма, които са излъчени по БНТ. Автор и водещ е на повече от 150 предавания. Управител е на издателска и продуценска къща. Създател и директор на детски вестник „Вяра за нашите деца“. Носителка е на много наши и международни престижни награди.

Една от големите награди ще бъде в категория „Разследваща журналистика“. В нея ще бъде отличена документалната лента  на Канал 3 - „Капитал и смърт“ с автор Бисера Илиева и оператор Николай Стоянов.

Наградата за цялостен принос в журналистиката ще бъде връчена на Васил Иванов, който е сочен за един от най-добрите разследващи журналисти в България. Иванов стои зад поредица ключови разследвания. Заради работата си е носител на много отличия, сред които награда „За свободата и бъдещето на пресата". Година по-рано, отново в Германия, с тази награда бе отличена руската разследваща журналистка Анна Политковская, отбелязват от ВИП Комюникейшън. 
Васил неколкократно е носител на голямата награда на СБЖ, както и на призове от Министерството на правосъдието за заслуги в борбата с корупцията. Американското посолство го отличи с приз, който се присъжда от Държавния департамент на САЩ за принос към свободното слово. Връчен му е лично от посланика на специална церемония в посолството на САЩ у нас.
Носител е и на приза "Полицай на годината" за граждански принос към работата на полицията. 

Церемонията VIP Media Awards 2017 ще се проведе на 6 юни в Maxim Restaurant and Garden в столицата.

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments