Любовният сезон на VIP Brother 2017 стартира тази вечер » YEP.bg

Любовният сезон на VIP Brother 2017 стартира тази вечер

Публикувано от YEP.bg на 11 September 2017 | 0 Коментари

Източник: OT-DO consult

Етикети: , , , , ,

Тази вечер е бляскавият старт на най-любовния VIP сезон на Big Brother. Докато бъдещите Съквартиранти са в изолация в столичен хотел и с трепет очакват да прекрачат прага на най-известната Къща, зрителите на NOVA вече имаха възможността да я разгледат. Водещата на шоуто Алекс Сърчаджиева направи пълна обиколка на Къщата тази сутрин в „Здравей, България“. Тази година „любовното гнездо“ на звездите е значително по-голямо и с много нови помещения. Алекс ни показа разширения двор, в който се помещава специален апартамент за двама от Съквартирантите, както и джакузито, което е напълно нов елемент за VIP Къщата.

 

Един от първите обявени участници Дани Петканов ни показа как се подготвя за приключението, наречено VIP Brother. Камера на новините го посети в хотелската стая и надникна в багажа му, а той призна, че няма представа какво има в него, защото е бил приготвен от майка му.

Останалите имена, които Big Brother изненадващо издаде само преди няколко дни, са на певицата Сашка Васева, хип-хоп изпълнителят от група „Скандау“ Тото, диетоложката на звездите Енджи Касабие и талантливата дизайнерка Миглена Каканашева – Мегз. Кои са останалите Съквартиранти, ще разберем още тази вечер.

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments