ПРЕМИЕРА - В „Зрителна измама 2“ нещата са на път да излязат извън контрол » YEP.bg

ПРЕМИЕРА - В „Зрителна измама 2“ нещата са на път да излязат извън контрол

Публикувано от YEP.bg на 10 June 2016 | 0 Коментари

Източник: Ирена Райчева

Етикети: , , , , ,

Холивудските звезди Джеси Айзенбърг, Дейв Франко, Марк Ръфало и Уди Харелсън се събират отново, за да превърнат обира в магия в „Зрителна измама 2”. Илюзията на мистериозния екшън-трилър заля премиерно екраните на българските салони от днес с най-новия филм на „Лента”. Майкъл Кейн и Морган Фрийман също се завръщат в образа на своите герои в продължението на хитовата мистерия „Зрителна измама”, а сред новите имена в актьорския състав са Даниел Радклиф, Лизи Каплан и Джей Чоу.

 

Преди три години „Зрителна измама” завладя сърцата на зрителите и спечели People's Choice Award за най-добър трилър филм с историята си за трупата илюзионисти „Четиримата конници”, които обират с магически трикове богати магнати, придобили състоянията си по нечестен начин, за да раздадат плячката си на обикновените хора, като истински съвременни последователи на Робин Худ.

Новата мисия на „Четиримата конници” е да разобличат неетичните практики на технологичния магнат Уолтър Мабри, в чиято роля влиза Даниел Радклиф, познат на зрителите като изпълнител на главната роля в кино поредица за Хари Потър. Илюзионистите обаче не предполагат, че Уолтър знае за техните намерения и също им подготвя номер, достоен за магьосник. Нещата са на път да излязат извън контрол, когато се появява и техният стар враг Артър Теслър (Майкъл Кейн), а ФБР отново е по петите им…


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments