Ути бесен на Емануела » YEP.bg

Ути бесен на Емануела

Публикувано от YEP.bg на 27 October 2016 | 0 Коментари

Източник: OT-DO consult

Етикети: , ,

Тази вечер във VIP Brother, от 20.00 часа по NOVA, ще видим как от най-харесвания Съквартирант Христо се превърна в тотален аутсайдер след категоричния си отказ на седмична мисия „Индийски сериал”. Режисьорът на продукцията – Георги Торнев ще продължи убеждава актьора да вземе участие, но опитите му ще се увенчаят с неуспех.

 

След един ден прекаран буквално на полеви условия, толерантността и разбирането на групата към Христо напълно ще се изчерпа и ще отстъпи място на гневни нападки към него. Съквартирантите ще го обсипят с въпроси и обвинения, а каква ще бъде неговата реакция и ще измислят ли изход от ситуацията, в която се намират, предстои да разберем.

Освен към Христо, звездите ще насочат своето недоволство и към Емануела, заради отнемането на мебелите и обидите, които певицата им отправи под афект. Ути ще поиска от Big Brother да отстрани певицата, заради „нагло и просташко държание”. Еми няма да остане длъжна на готвача в Къщата и двамата ще преминат границата на добрия тон, разменяйки си изключително обидни реплики и квалификации. Вальо Михов също ще се включи на страната на Ути, отправяйки обвинения и обиди към Емануела, а дали мирът в Къщата е вече много далечна илюзия, или Съквартирантите ще намерят сили да останат единни в този труден за всички момент, ще разберем тази вечер от 20.00 часа по NOVA.

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments