Тръгна началото на края в „От местопрестъплението“ » YEP.bg

Тръгна началото на края в „От местопрестъплението“

Публикувано от YEP.bg на 25 February 2016 | 0 Коментари

Източник: Ирена Райчева

Етикети: , , ,

„От местопрестъплението“ е най-успешният телевизионен сериал на всички времена. До момента той има 800 епизода с всички свои разновидности, като поне един от тях е гледан от над 80 милиона души по целия свят. Каква е тайната на успеха му? Сигурността. В един свят на опасности и хаос „От местопрестъплението“ ни казва, че има отговора – всеки проблем може да бъде решен от точните хора в рамките на един час. Час, който може да бъде фатален.

Феновете на талантливите и опитни следователи, които неведнъж са доказвали професионализма си в заплетените случаи, по които работят, най-после ще имат възможността да видят финала на хитовата детективска история. Този сезон носи със себе си още сложни случаи, с които могат да се справят само истински експерти, а главните герои в „От местопрестъплението“ още веднъж ще докажат, че са точно такива. Лас Вегас е градът на греха, където престъпниците не спират да обмислят и извършват коварни престъпления. Но те са тук, на местопрестъплението, за да ги разобличат.

Точно в 20.00 ч. вчера тръгна началото на края – силен заряд, рисковани ситуации, бързи реакции и точни преценки. В първи епизод на премиерния финален сезон на „От местопрестъплението” животът на агент Финли (Елизабет Шу) ще бъде поставен в опасност. Ще я видим изправена пред поредния професионален тест - да се справи с бомба, заложена в колата й, а Ръсел (Тед Дансън) ще получи обаждане от човек, който твърди, че е убиецът от Гиг Харбър.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments