Трети сезон на „Вътрешна сигурност“ тръгва по bTV Cinema » YEP.bg

Трети сезон на „Вътрешна сигурност“ тръгва по bTV Cinema

Публикувано от YEP.bg на 30 April 2016 | 0 Коментари

Източник: www.svetsko.bg

Етикети: , , , ,

На 10 май bTV Cinema ще представи на зрителите си премиерния за България трети сезон на хитовия драматичен сериал „Вътрешна сигурност” (Homeland). Напрегнатите драматични епизоди ще се излъчват всеки делничен ден от 14:30 часа с повторения от 9:00 часа, съобщава Svetsko.bg.

 

В началото на сезона зрителите на bTV Cinema ще видят какви са последствията от терористичната атака на хората на Абу Назир. Кари е обвинена за грешките на ЦРУ като сенатор Локхарт към Саул, сега и.д. директор на ЦРУ я порицава пред Сенатската комисия. Нещата стават още по-сериозни с опита на агенцията да привлече на своя страна старшия офицер от иранското разузнаване Мажид Явади, финансирал бомбандировките на Лангли. Кари разбира, че основният извършител на атентата е все още в САЩ и ЦРУ е задействала процедура, за да го открие и разпита.

Докато семейството на Броуди се мъчи да оцелее с минимален бюджет поради обвинението, самият той е укрит в Каракас, Венецуела, държан в плен до пристигането на Саул. След огнестрелна рана Броуди се пристрастява към хероина, даден му като болкоуспокояващо. В крайна сметка Саул го спасява, детоксикира го и го наема за важна мисия: да отиде в Иран и да използва популярността си като „бомбаджията“, за да се доближи до настоящия ръководител на Революционната гвардия, Данеш Акбари, и да го убие. Дали ще успее да се справи с тази мисия и каква ще бъде ролята на Кари в нея, зрителите на bTV Cinema ще разберат от 10 май във „Вътрешна сигурност”.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments