Тодор Славков стана рокер » YEP.bg

Тодор Славков стана рокер

Публикувано от YEP.bg на 28 November 2014 | 0 Коментари

Източник: OT-DO consult

Етикети: , , , ,

Снимка: OT-DO consult


Мисията „Съдби в Нови хан“ вдъхнови и мотивира съквартирантите. Те се стараят и работят усилено, за да покажат актьорския си талант и да участват в създаването на истински касов сериал. Моментните затруднения и неразбирателства няма да сломят духа и решителността им. В епизода тази вечер зрителите ще видят истинска екипна работа в името на зрителите на Нова телевизия. Big Brother взе активно участие в професионалното режисиране и заснемане на „Съдби в Нови хан“ и ще изпрати екип от професионалисти, които да помогнат на съквартирантите в изпълнение на тяхната мисия. Снимачният ден продължава от ранни зори до късни доби.

По време на снимките един от съквартирантите ще репетира своята роля неуморно. Петя Буюклиева твърди, че е безнадежден перфекционист и трябва да изпипа и най-малкия детайл от своето актьорско превъплъщение. В епизода довечера зрителите ще видят как тя влезе в ролята на транссексуалната звезда Петер Бу и не спря да репетира песента си, докато другите снимат. Това ще доведе до лудост останалите съквартиранти. В друга от ролите пък ще видим Тодор Славков като истински рокер-бунтар.

Междувременно борбата за лидерство между Калина и Петя продължава и помежду им отново ще прихвърчат искри. Поводите за схватки варират от актьорското майсторство до ролята на домакини в кухнята. Лидерство не се дава даром, то се печели с действия и думи и двете дами правят всичко възможно да завоюват своята позиция в Къщата. Чиниите в мивката отново ще станат разменна монета в битките за власт.

Вече близо седмица дрехите на Емил са конфискувани от Big Brother. В дейли епизода тази вечер ще видим каква е реакцията му, когато останалите номинирани получат своя багаж, а той - не. Това ще стане повод за обостряне на отношенията му с Петя Буюклиева, съобщават от OT-DO consult.

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments