Световните звезди започнаха да трият профилите си от социалните мрежи » YEP.bg

Световните звезди започнаха да трият профилите си от социалните мрежи

Публикувано от YEP.bg на 8 August 2017 | 0 Коментари

Източник: Петя Митова

Етикети: , , , , , ,

Легендата на италианската музика Ал Бано, който ще покори София с един различен и емоционален лайв на 5 октомври в Арена Армеец, последва примера на редица знаменитости и изтри профилите си в социалните мрежи. Като причина за решението си, изпълнителят на “Felicita” посочва прекомерните медийни спекулации с близките му.

“Интересът на някои жълти издания към живота ми е нездравословен, ето защо прецених, че на този етап ще направя пауза за неопределен срок от време”, споделя италианската звезда в последната си публикация точно преди да изтрие профила си. Албано Каризи допълва, че не може да приеме лъжите в медиите за семейството му и иска да ги предпази от негативизма.

Чашата на търпението за един от най-продаваните изпълнители в света прелива, след като жената до него и майка на двете му по-малки деца – ТВ водещата Лоредана Лечизо, публикува тяхно общо селфи. В резултат на снимката жълтите медии разпространяват слух, че фотографията е колаж, а Ал Бано всъщност се е събрал с бившата си съпруга и дуетна половинка – Ромина Пауър.

Примера на Ал Бано вече последваха редица знаменитости, като британската звезда Ед Шийран, който преди броени дни изтри профила си в Twitter, рапърът Кание Уест и други популярни личности.

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments