"Съдби на кръстопът" се завръща с нов сезон от 13 октомври » YEP.bg

"Съдби на кръстопът" се завръща с нов сезон от 13 октомври

Публикувано от YEP.bg на 10 October 2017 | 0 Коментари

Източник: Ирена Райчева

Етикети: , , , ,

Новият сезон на документалното риалити "Съдби на кръстопът” започва този петък в 20.00 ч. по NOVA. Премиерните епизоди, които зрителите ще могат да проследят всяка петъчна вечер, представят драматични истории по действителен случай, в които главните герои са изправени пред тежки решения в изключително заплетени ситуации.

Маниакална война с технологиите и желание за контрол над околните, незряла любов и неочаквана бременност на младо момиче, които са на път да съсипят няколко живота, съмнение за афера между преподавател и безследно изчезнала студентка, са само някои от сюжетите в поредицата.

Начало на серията разтърсващи разкази, представени от първо лице, ще сложи първият епизод - за две сестри, студентки, които от няколко години живеят в София. Едната неусетно се забърква в опасна схема, свързана с проституция, и става обект на изнудване. Другата влиза под прикритие в опит да й помогне, разчитайки на навременната намеса на полицията. Дали момичетата ще се справят с това сериозно изпитаниe, пред което ги поставя съдбата, и ще успеят да се измъкнат невредими?


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments