„Събуди се“ със специална великденска програма този уикенд » YEP.bg

„Събуди се“ със специална великденска програма този уикенд

Публикувано от YEP.bg на 6 April 2018 | 0 Коментари

Източник: Радослав Христов

Етикети: , , , , ,

Специална великденска програма очаква зрителите в празничното издание на предаването „Събуди се“ този уикенд с водещ Лора Крумова.

Ден преди Великден в рубриката „Говори с Ива“ пред Ива Софиянска - Божкова застава братът на българския патриарх Неофит - доц. Димитър Димитров, който от 40 години е диригент на хора към Катедралния храм "Св. Александър Невски ".

На най-светлия празник, когато православните християни празнуват Възкресението, в студиото на „Събуди се“ при Лора Крумова ще бъде митрополит Антоний, който ще донесе със себе си в студиото и част от Благодатния огън от Йерусалим. За чудото на Възкресение и смисъла на празника - очаквайте един специален разговор с него в края на Страстната седмица.

Очаквайте и специалните ни включвания от Велинград, където ще се боядисват яйца за рекордите на Гинес. Колко хора ще се включат в инициативата, какво провокира организаторите за това събитие и дали целта ще бъде постигната – ще разберете в събота.

В специалната великденска програма на „Събуди се" ще видите още актьорите Асен Блатечки, Елена Петрова, както и водещият на „Господари на ефира“ Малин Кръстев.

В късите си разкази Мария Йотова ще покаже историята на една от двете българки, които пеят в оркестъра на балканския идол Горан Брегович .

Как чужденци, които живеят в България, посрещнат Великден ще видите в историята на Галя Щърбева този уикенд - едно австралийско семейство, което ще празнува с българските традиции.

Лора Крумова ще разговаря и с водещия на „Черешката на тортата“ и „Кошмари в кухнята“ – шеф Манчев, а легендата и секс символ на българското кино Аня Пенчева застава пред Мариян Станков – Мон Дьо.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments