Софи Маринова за участието си в „Като две капки вода“: Когато Маги ми се обади не бях сигурна, но той ме убеди колко интересно ще бъде » YEP.bg

Софи Маринова за участието си в „Като две капки вода“: Когато Маги ми се обади не бях сигурна, но той ме убеди колко интересно ще бъде

Публикувано от YEP.bg на 22 April 2018 | 0 Коментари

Източник: 8 pm

Етикети: , , , , , , , , , , ,

 „Гледала съм много „Като две капки вода“. Обичам това шоу!“, сподели Софи Маринова пред водещата Мира Иванова по време на разговор в "Събуди се".

„Когато Маги ми се обади не бях сигурна, но той ме убеди колко интересно ще бъде да се видя в различна свелина. Казах си, че си струва. Резултатът, който сега виждам е много приятен!“, разказа известната певица. В интервюто тя призна, че всички участници се притесняват много, когато излизат на сцената на шоуто и винаги се окуражават след изпълнението. Фолк изпълнителката беше категорична, че за певци с дългогодишна история и изграден стил като нея и Константин, е много трудно да наподобят звученето на изпълнителите от Бутона. „Влагаме много труд – учим песни, учим постановки“, допълни Софи. Сред любимите й изпълнители са Майкъл Джексън, Уитни Хюстън и Лили Иванова.

В понеделник вечер феновете на „Като две капки вода“ ще видят истинско шоу с появата на Славин като световната звезда Бруно Марс. „Постановката на Славин е препратка към едн от последните му появи на голямата сцена. Ще има и личен елемент, който няма да остави зрителите безразлични, но най-вече ще има заряд, танци и настроение, които са отличителна черта на този изпълнител“, загатват от екипа на култовото шоу за преобразявания. Иван ще се впусне в народната музика с образа на Николина Чакардъкова, а Марги Хранова ще опита звученето на тийн хитовете с визията на Гери-Никол. Боби ще запее на италиански и ще се превърне в чаровния Ерос Рамацоти. Гери-Никол ще се развихри като рок титана Аксел Роуз, а Златка ще бъде по-сексапилна от всякога като никол Шерцингер. Софи на свой ред ще рапира с римите на 100 кила, а Константин ще опита едни от най-големите предизвикателства за всеки певец – оперно пеене в обувките на Лучано Павароти.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments