Актьори от сериала на bTV „Скъпи наследници“ представиха вдъхновяващи истории за българското семейство » YEP.bg

Актьори от сериала на bTV „Скъпи наследници“ представиха вдъхновяващи истории за българското семейство

Публикувано от YEP.bg на 6 January 2018 | 0 Коментари

Източник: H2H Communications

Етикети: , , , , , , , ,

Десет дни преди преди премиерата на сериала на bTV „Скъпи наследници“, Лорина Камбурова, Виктория Колева, Петко Венелинов, Юлиян Петров, Дарин Ангелов, Рая Пеева, Даяна Ханджиева, Димитър Баненкин, Искра Донова и Орлин Павлов, представиха разкази за българското семейство на известни родни автори на специално издание на „Пощенска кутия за приказки“. Подобно на сюжета на драмеди поредицата, историите показаха различни типове български семейства, техните нрави и порядки, радости и неволи.

„Авторите на разказите са вдъхновени от нашия съвременен живот в цялата му пъстрота, както е и в сериала „Скъпи наследници“. Чрез деветте текста, сътворени специално за случая от  Любен Дилов-син, Емил Джасим, Елисавета Белобрадова и други, се опитахме да дадем различни отговори на въпроса „Защо семейството е най-важно?“, разказа създателят на „Пощенска кутия за приказки“ Гери Турийска, която е и автор на парчето, с което ще започва всеки епизод от сериала - „Още малко“ на Орлин Павлов. Като част от творческия екип на „Скъпи наследници“ Гери Турийска благодари на bTV Media Group за усилията за създаване и популяризиране на качествена българска тв продукция и подкрепа на изкуството и културата в страната.

Най-мащабната българска продукция в областта на телевизионното кино – сериалът „Скъпи наследници“– тръгва по bTV на 15 януари и ще се излъчва от понеделник до петък от 18 часа.

 

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments