Скоро започват снимките на нов сезон на „Не така, брат“ » YEP.bg

Скоро започват снимките на нов сезон на „Не така, брат“

Публикувано от YEP.bg на 23 June 2016 | 0 Коментари

Източник: Кристина Георгиева

Етикети: , , , , , ,

Един добре познат  гений на име Мишо, спец във формулите и уравненията, ще се окаже сред най-популярните  в училище  – на самия финал на сезон 1 за първия уеб тийн сериал у нас – „Не така, брат“ . Поредица от събития и комични ситуации ще накарат главния герой да се чувства като звездата на отбора и истински доверен приятел, дори за любимата Виктория. Дали  ще се сближат красавицата и отличникът, или пък нещо ще продължава да ги разделя? 

 

Добрата новина от продуцентите 7Talents е, че лятната ваканция ще бъде още по-забавна, защото съвсем скоро ни очаква и нов, втори сезон на „Не така, брат“ . Действието в него ще се развива именно по време на ученически лагер, а освен любимите ни главни герои, които вече добре познаваме, екипът обещава и нови тийн идоли, любими за младата аудитория.

Само преди дни, пред стотици почитатели, по време на специална фен среща на „Не така, брат“,  актьорите в сериала Нади и Иван представиха първото си авторско парче, посветено изцяло на тийн продукцията. Песента ще бъде продуцирана от 7Talents, като през месец юли ни очаква и официален музикален видеоклип.

Само за няколко месеца наръчникът за тийнейджъри и техните родители – „Не така, брат“  регистрира огромен успех и забележителни резултати –  над 4 милиона гледания във Vbox7.com и други онлайн платформи.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments