Силвия Петкова се бори за живота на детето си в новите епизоди на „Откраднат живот: Критична точка“ » YEP.bg

Силвия Петкова се бори за живота на детето си в новите епизоди на „Откраднат живот: Критична точка“

Публикувано от YEP.bg на 2 April 2018 | 0 Коментари

Източник: 8 pm

Етикети: , , , , , ,

Актрисата Силвия Петкова, позната от поредица български сериали и филмите „Лов на дребни хищници“ и „Никой“ ще бъде част от звездния каст на „Откраднат живот: Критична точка“ от вторник до петък по NOVA. „В предстоящите епизоди зрителите ще видят Силвия в ролята на бременна пациентка със сериозен медицински проблем. Тя ще бъде изправена буквално пред избора – спасяване на своя живот или на бъдещото си дете. Как ще се справят с тази ситуацията лекарите от МБАЛ ‚Св. Кирил“, феновете ще разберат до броени дни“, загатват сценаристите на хитовия български медицински сериал.

Тази седмица болката и трудните решения в спешното отделение ще ескалират до критичен момент за ключовите герои. Калин ще попадне в бездната на отчаянието, която ще го подтикне към антидепресанти и отбягване на най-близките. Доцент Мазов ще разбере, че единственият начин да спаси бъдещето си с доктор Хинова е да играе по правилата на Ваня. Компромисът обаче няма да бъде вариант за Лора, която ще вземе категорични решения за семейството. Тони ще потърси отговор от Зорница, а разговорът им ще предизвика ново сътресение в любовния триъгълник и сложните отношения на Огнянова с братята Ковачеви. Сестра Жекова ще направи всичко възможно да отдалечи доктор Тасев от Ина в името на спокойствието в болничното отделение.

Какви ще бъдат развръзките в любовните отношения на героите? Ще получи ли Калин надеждата и подкрепата, от която се нуждае? – феновете ще разберат в предстоящите епизоди на „Откраднат живот: Критична точка“ от вторник до петък в 20:00 ч. по NOVA.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments