Силвия Кацарова: Минах през ада! » YEP.bg

Силвия Кацарова: Минах през ада!

Публикувано от YEP.bg на 28 June 2016 | 0 Коментари

Източник: LOVE style

Етикети: , , ,

Певицата Силвия Кацарова даде първото си интервю след операцията пред списание LOVE style. Тя се подложила на смяна на тазобедрена става, тъй като през 2010 година претърпяла същата интервенция, но неуспешна.

 

„Поставенета ми става беше с четири сантиметра по-дълга. Поради тази причина ми се изкриви гръбнакът и получих две дискови хернии. Даже се съсипа и здравият ми крак, който вече върви към същата диагноза. Преживях шест кошмарни години и буквално минах през ада. Чувствах се много зле и постоянно бях на обезболяващи. Токчетата на едната от обувките ми се режеха с три сантиметра, за да се уравновеси стойката ми. Дори, ако гледате коцертите от този период, се вижда, че куцам. Имаше моменти, когато двата ми крака бяха като отрязани и стъпка не можех да направя. Тогава ми се плачеше. Направо изпадах в депресия”, споделя Силвия.

Тя е разочарована от доктора, извършил първата операция преди шест години, който се скрил. За нея това било най-обидното в случая, но тъй като не е конфликтна, не иска да каже името му. Няма намерение и да го съди.

Сега направила добро проучване и дори консултация при професор в Истанбул. Освен това преживяла неприятен инцидент преди юбилейния си концерт, при който паднала на двете си колена и си ударила челото и това я накарало да се реши на втора операция у нас. „Сега докторите с мен са се мъчили четири часа. За мое щастие след интервенцията нямах никакво неразположение, а на третия ден ме вдигнаха на крака. Вече без проблем изкачвам три-четири стъпала. Рехабилитацията продължава час и половина. Много бързо върви възстановяването и стойката ми е абсолютно променена”, завършва певицата. 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments