ШОКИРАЩИ ФАКТИ - Цуни ще заплаши да изкара още демони от миналото на Алекс » YEP.bg

ШОКИРАЩИ ФАКТИ - Цуни ще заплаши да изкара още демони от миналото на Алекс

Публикувано от YEP.bg на 9 October 2017 | 0 Коментари

Източник: OT-DO consult

Етикети: , , , , , ,

Тази вечер във VIP Brother live, от 20:00 часа по NOVA, любовта ще се завърне в най-известната Къща, но тя ще бъде застрашена отново, заради скандалните разкрития на някой от Съквартирантите и всичко това точно преди поредните елиминации в шоуто.

 

Отношенията между бившите гаджета Дани Петканов и Алекс Богданска преминаха през различни състояния от старта на шоуто. В началото двамата подходиха един към друг с размяна на хапливи реплики, след това преустановиха приятелството си и близостта от него. Двамата съумяха и да си простят за грешките, но вътрешните им притеснения да не се наранят отново не спираха да ги тормозят. Тази вечер ще разберем дали Дани и Алекс са готови отново да отворят душите си, да оставят всички грешки в миналото и да започнат на чисто в името на любовта.

Каквото и да решат обаче, заплахата от външни фактори отново ще бъде реална. Наранени от номинациите и аргументите, които Александра отправи към Цуни и Сашка, те ще предприемат отрицателна кампания срещу нея. Цуни ще заплаши да изкара още демони от миналото и да разкаже шокиращи факти от любовния живот на Алекс, за които никой не подозира, а Сашка услужливо ще го подкани да го направи, за да разкрие истинското ѝ лице.

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments