ШОУ - Шарлопов възлага на звездните стажанти изработка на детска книжка » YEP.bg

ШОУ - Шарлопов възлага на звездните стажанти изработка на детска книжка

Публикувано от YEP.bg на 3 May 2016 | 0 Коментари

Източник: OT-DO consult

Етикети: , , , , , ,

Тази седмица звездните стажанти ще се изправят пред една приятна, но много трудна задача, а техен клиент е не кой да е, а самият Бос – Стефан Шарлопов. Той ще възложи на отборите цялостно произвеждане на детска книжка, а негови верни съветници в тази задача ще бъдат 5-годишните му синове Георги и Илия.

 

За да създадат вълнуваща детска книжка, стажантите трябва да измислят интересен сюжет, главен герой, в който да бъде по един представител от двата отбора. Освен цялостния сюжет, отборите са отговорни и за илюстрирането и представянето на готовата книжка пред най-взискателната публика – дечица на 6-годишна възраст. Ще успеят ли стажантите да се пренесат в света на приказките и да създадат история, която да развълнува децата, предстои да разберем.

Миналата седмица Босът уволни Александра Сърчаджиева, но призна, че отборът на Ангелите няма как да продължи да работи в този състав. Именно заради това стажантите отново бяха извикани в заседателната зала, а тази седмица ще видим изненадващото решение на Шарлопов и новия начин, по който изглеждат двата отбора.

Дали заради изненадващите размествания, или заради факта, че няколко пъти беше на крачка от уволнение, Рут Колева ще покаже другата си страна тази седмица. Певицата ще влезе в ролята на изпълнител и ще помага всячески на Марта, която има най-голям опит в измислянето на сюжети за книги. Марта ще признае, че харесва работата с Рут, а дали примирието между двете ще продължи дълго, ще разберем съвсем скоро. При мъжете изненадващо ще настанат неразбирателства и те ще са породени най-вече от новите членове на Отборът.

Дали новата тактика на Боса ще накара Ангелите най-после да заработят като екип? Кой ще застане на чело на двата тима и кой ще спечели сърцата на малчуганите, ще разберем тази вечер и в сряда от 21 часа по Нова.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments