„Сделка или не” и „Семейни войни” се завръщат » YEP.bg

„Сделка или не” и „Семейни войни” се завръщат

Публикувано от YEP.bg на 9 September 2017 | 0 Коментари

Източник: Ирена Райчева

Етикети: , ,

Предаването, което повече от десетилетие забавлява зрителите, и тази есен ще донесе поредна доза изненади за любителите на риска. „Сделка или не” се завръща на 10 септември с нови епизоди, които ще се излъчват всяка неделя от 18.00 ч. В този специален сезон банкерът е избрал да даде шанс на каръците, които през годините са си тръгнали от предаването само с монета или с предметна награда. Те ще играят срещу него за 1 килограм злато – най-голямата награда в тези епизоди.

За разлика от стандартните седмични епизоди, този път водещият Румен Луканов ще бъде придружен от 22 красиви асистентки – момичетата на „Сделка или не”, които ще му асистират в отварянето на кутиите. Банкерът обаче ще бъде щедър – никой от участниците няма шанс да си тръгне с по-малко от колкото е спечелил в неговата игра в някой от предишните сезони. В играта ще има 22 кутии и суми от 100 лева до 1 килограм злато. А някъде измежду тях една единствена ще бъде със същата стойност, с която участникът си е тръгнал някога. Ако е истински карък, банкерът смята, че обезателно ще избере нея. Ако съумее да я отвори и да я извади от играта, то минималната сума, с която ще си тръгне, е 100 лева.

Водещият ще бъде в неговото обичайно амплоа, но продуцентите обещават за разлика от предишните епизоди, в този специален сезон освен много обрати в игрите и поне още толкова комични моменти - всяка неделна вечер от 18.00 ч., точно преди централната емисия новини по NOVA.

„Семейни войни”

 На 11 септември отново в 18.00 ч. с нов сезон се завръща и любимото забавно състезателно шоу „Семейни войни”. За пореден път от екрана ще ни забавляват водещият Цецо и семействата-участници, които в надпревара с времето ще се опитват да отгатнат какво са предположили 100 човека. От екипа разкриват, че само за този сезон на 100 човека са зададени над 6300 въпроси от ежедневието ни, като подбраните 1000 от тях  пресъздават най-добре мисленето на мъжете, на жените или на българина като цяло. На въпрос, отправен към дамите да посочат поне една от съставките на бирата, един от най-често срещаните отговори е... калориите. Продуцентите са подбрали най-интересните въпроси, които ще бъдат сервирани в ежедневна порция по 5, а в атрактивните дискусии освен Цветомир Иванов ще вземат участие и самите семейства. 90-те семейства участници в новия сезон са избирани сред над 800 явили се на кастингите в цялата страна.
„За разлика от предходни сезони, в този всички семейства се включиха преди всичко, за да се забавляват. Печалбата за тях е на втори план, но удоволствието им от победата се засилва все повече с всяка следваща игра, а зрителите ще гледат истинско шоу”, споделя продуцентът Атанас Маринов. „Имаме и още една изненада – от този сезон феновете на играта могат да станат част от „Семейни войни”, като се включат в 100-те човека, отговарящи на въпросите”, допълва продуцентът на предаването.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments