Саня Армутлиева е момичето на Тим от 15 години » YEP.bg

Саня Армутлиева е момичето на Тим от 15 години

Публикувано от YEP.bg на 30 September 2013 | 0 Коментари

Източник: Красимира Христоскова, APRA agency

Етикети: , , , , ,

Снимка: сп. EVA

„Не броя до 10, още на 3-4 съм бум”, това признава Саня Армутлиева в най-новия брой на сп. EVA. Именно тя краси корицата на изданието, пренасяйки върху страниците му своята свръхемоционалност и заразяващо неспокоен дух, съобщава Красимира Христоскова от APRA agency.

Устремена винаги към най-доброто, чаровно къдрокоса, лудо влюбена в мъжа си и вечно търсеща – това са основните щрихи, които характеризират съдията в X Factor – Саня Армутлиева. Заобиколена в бизнеса си основно от влиятелни мъже и подхождаща към работата си с твърда, мъжка ръка, Саня неслучайно застава начело на момчетата в музикалния формат.

На страниците на сп. EVA тя разказва не само за предизвикателството да бъдеш ментор и жури, но за първи път повдига завесата пред личния си живот. „Огромен късмет е да прекарваш живота си с някой, който е толкова много твоето момче, а ти си толкова много неговото момиче”, с тези думи тя говори за връзката със съпруга си Тим, с когото са вече 15 години заедно. „Не аз го открих, а той откри мен”, допълва тя и не се страхува да признае, че освен нея, още 3 жени са влюбени в него – майка й и двете й дъщери Маргарита (13 години) и Алма (10 години).   

 

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments