Роксана, която татуира името на Сашко на ръката си: Готова съм да му родя няколко деца » YEP.bg

Роксана, която татуира името на Сашко на ръката си: Готова съм да му родя няколко деца

Публикувано от YEP.bg на 27 July 2016 | 0 Коментари

Източник: LOVE style

Етикети: , , , , , , , , ,

Фолкпевицата Роксана проговори за първи път за новата си любов с Александър след драматичната раздяла с бившия си съпруг Калин само пред списание LOVE style. „Всичко започна по начин, по който нито аз, нито той е очаквал. А и в този момент, да си призная честно, не съм си мислила за любов и за мъже. Отидох на участие в Белгия. Там имаше около 500 човека, но в момента, когато той стана да танцува, усетих, че за мен това беше любов от пръв поглед. И двамата се гледахме цяла вечер. Никой обаче не предприе някаква стъпка за сближаване - нито аз към него, нито той към мен. На сутринта си тръгнах за България, без да си разменим координати. След два дни той ме потърси. Успял да ме открие, благодарение на мой много добър приятел в Белгия. Така започнахме едни денонощни разговори”, разказва певицата пред изданието.

 

Заради нея Александър, който е с пет години по-малък, се прибрал от Белгия, където работел във фабрики. Разбрал, че не може да диша без Роксана и още на първата си среща си казали, че се обичат.

„Не съм срещала толкова голям мъжкар като него досега. Той не спира да показва любовта си по всякакъв начин. Винаги съм мечтала да имам такъв човек до себе си.  Като знам какви изненади прави Сашко, съм сигурна, че той ще ми предложи брак. Най-вероятно ще го направи така, че цяла България да говори за това. А аз пък нямам търпение той да ми предложи. И съм готова да му родя няколко деца”, усмихва се Роксана. Тя вече е татуирала името му върху ръката си, както и той нейното. И го изненада за рождения му ден на 26 юли с конче пони.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments