Развръзката на „Откраднат живот“ ще разкрие редица задкулисни игри и дълго пазени тайни » YEP.bg

Развръзката на „Откраднат живот“ ще разкрие редица задкулисни игри и дълго пазени тайни

Публикувано от YEP.bg на 30 May 2016 | 0 Коментари

Източник: OT-DO consult

Етикети: , , , , , , , ,

В седмицата на големите финали, Нова ще зарадва зрителите на „Откраднат живот” с двойни епизоди. В следващите няколко дни те ще имат възможността да проследят развръзката на първия сезон на култовия български сериал, а дългоочакваният край е в четвъртък, 2 юни.

 

Тази седмица напрежението в болница „Свети Кирил” ще бъде по-голямо от всякога. Биляна продължава да живее в апартамента на Калин, но той вече не иска само приятелството, която тя е готова да му даде. Нейните постоянни откази ще станат причина за големия скандал, който ще се разрази между двамата и ще накара Биляна да направи кардинални заключения за бившия си любим.

Александър ще бъде разкъсван от вътрешни терзания и само появата на професор Камбуров ще го направи щастлив. Доктор Василев ще се чувства все по-беззащитен в желанието си за близост с Биляна, но дали ще се осмели да наруши обещанието, което даде на Калин и ще изложи ли кариерата на своята любима на риск, предстои да разберем.

Отношенията между доцент Захариев, доктор Стилянова и Виолета Захариева също ще поемат в нова посока. След като Виолета се опита да убие нероденото дете на Галя, Петър ще се привърже още повече към своята специализантка, изпаднала в безпомощност и това ще го накара най-после да вземе категорично решение за съсипания си брак. Дали обаче Захариева ще остави съпруга ѝ да си тръгне просто така, или ще вземе още по-радикални мерки, за да го раздели с Галя, ще видим в предстоящите епизоди.

 

 

 

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments