С екшън и драматични обрати прави премиерата си „Пъзел: Похитени“ » YEP.bg

С екшън и драматични обрати прави премиерата си „Пъзел: Похитени“

Публикувано от YEP.bg на 10 September 2018 | 0 Коментари

Източник: Петя Митова

Етикети: , , , , ,

С много екшън и драматични обрати на 3 октомври във Vbox7.com своята премиера ще направи спиращият дъха уеб сериал „Пъзел: Похитени“. Суперпродукцията на 7Talents е първият български заложнически екшън, в който двамата наемни убийци Зак и Боби объркват фатално поредната си мръсна поръчка и ситуацията излиза извън контрол. В ролите на безпощадните престъпници влизат „лошото момче“ на българското кино и театър Асен Блатечки и талантливият актьор Бойко Кръстанов. Компания им прави прекрасната Мона Гочева. Звездите споделиха емоцията от снимачната площадка с екипа на NOVA седмици преди старта на поредицата.

 „Досега не съм играл подобна роля в България, а само в чужди продукции“, разкри за превъплъщението Асен Блатечки и добави, че според него бъдещето на филмовото изкуство е в интернет. От своя страна младата звезда Бойко Кръстанов сподели, че форматът на уеб сериала напълно позволява на един актьор изцяло да разгърне творческия си потенциал и да направи страхотна роля.

Освен трите доказани имена на българското кино и театър, в каста на продукцията влизат и едни от най-талантливите млади надежди у нас. Страхотният актьорски състав допълва младият талант Антъни Пенев, номиниран за престижното отличие „Икар“ в категория дебют. От семейство на актьори е другото попълнение в екипа на „Пъзел: Похитени“ – Александър Евгениев, носител на наградата „Любимец 13 – Надежда на българския театър“. В каста на сериала влиза и награждаван журналист – прекрасната Петя Стефанова, носител на "Златно перо". Компания и прави чаровната Мария Сотирова, която е завършила НАТФИЗ и има редица успешни превъплъщения зад гърба си, а зрителите са я гледали в „Откраднат живот“.

В спиращата дъха екшън история един обир протича не както трябва, двама наемни убийци стават опасно жестоки, а в ролята на невинни жертви се оказва група приятели, които ще направят всичко по силите си, за да оцелеят.

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments