Първото уеб риалити в България – “Великолепните 5” променя живота на пет жени » YEP.bg

Първото уеб риалити в България – “Великолепните 5” променя живота на пет жени

Публикувано от YEP.bg на 11 May 2016 | 0 Коментари

Етикети: , , , , , , , ,

Пет дами ще променят изцяло живота си в първото уеб риалити в България Великолепните 5. През май ще видим как пет жени на различна възраст, с различен социален статус, ще се впуснат в колоритно и незабравимо пътуване, а неговата цел е на финала да променят ежедневието си към по-добро, като отново се почувстват пълноценни и щастливи, повярват в любовта и осъществят мечтите си.

 

Първата българска продуцентска и дистрибуционна компания 7Talents обявява кастинг за смели дами, готови за нови предизвикателства. Всички, които искат да станат част от "Великолепните 5" могат да се запишат за участие до 22 май ТУК.  В ролята на водеща на първото уеб риалити през май ще видим известно лице в онлайн пространството  и един от най-популярните влогъри на Vbox7.com – Лилия Огнянова. Тя ще ни запознае с жени от най-различни възрасти, с разнообразни занимания и интереси, обединени от едно желание – „Да се променят”.

Какви са нещата, които правят живота ни по-хармоничен и какъв е пътят към удовлетворението за всяка дама? Ще се срещнем с незабравими житейски истории и нови лица –– в края на месец май във  "Великолепните 5" във  Vbox7.com.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments