Продуцентът на „Комиците“ става преподавател във варненски университет » YEP.bg

Продуцентът на „Комиците“ става преподавател във варненски университет

Публикувано от YEP.bg на 14 November 2017 | 0 Коментари

Източник: Деси Тончева, ВСУ

Етикети: , , , , ,

С публична лекция на собственика и изпълнителен директор на продуцентска къща “ДРИЙМ ТИЙМ ПРАДАКШЪНС” ще бъде дадено началото на обучението в магистърската програма „Сценични изкуства, мениджмънт и продуцентство” във Варненски свободен университет „Черноризец Храбър“. Това ще стане от 14. На 20 ноември в зала 3 на Учебно-спортния комплекс.

В рамките на лекцията Евтим Милошев ще запознае широката аудитория с професията на продуцента и нужните знания, умения и талант.

За тайните на успешните продукции и телевизионни сериали, за търпението и тежестта на славата ще чуете от първо лице от един от най-успешните продуценти у нас.

Евтим Милошев започва кариерата си като репортер в студентска програма “Ку-Ку”. През годините е бил продуцент на “Хайде на бас”, “Шоуто на Слави”, “Вот на доверие”, “Красавицата и отличникът”, “Комиците”, три сезона на “Сървайвър”, Операция “Слава”, “Урок по родолюбие”, “Нека говорят с Росен Петров”. Бил е радиоводещ в БНР, програма “Христо Ботев” и Дарик радио, както и главен редактор на в.“Софийски имоти”.

През 2006 година заедно с Любомир Нейков основава „Дрийм Тийм Прадакшънс”. Компанията е продуцент на едно от най-рейтинговите предавания по BTV - "Комиците", както и на най-хитовият комедиен сериал в българския национален ефир - "Столичани в повече", който отбелязва рекордна гледаемост, достигайки 2.2 милиона зрители на епизод. За 8-годишната си история компанията е натрупала опит и с продуциране на предаванията „Нека говорят”, пет сезона на един от най-успешните риалити формати в света – „Сървайвър”, специализираните предавания „Операция Слава”, „Урок по Родолюбие” и "Българските следи". Освен с телевизионни проекти, Дрийм Тийм Прадакшънс успешно е реализирала и пет национални турнета на „Комиците“ и театрални проекти, като илюзионния спектакъл „Магията на Ненчо”, който се играе на сцената на театър Българска армия и "Скакалци" на Ст. Л. Костов на сцената на Държавен сатиричен театър.

От тази учебна година Евтим Милошев ще бъде водещ преподавател в магистърската програма по дисциплината „Продуцентство“.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments