Предателство, измама и дори арест предстоят в „София – Ден и Нощ“ » YEP.bg

Предателство, измама и дори арест предстоят в „София – Ден и Нощ“

Публикувано от YEP.bg на 26 January 2016 | 0 Коментари

Източник: Ирена Райчева

Етикети: , , , , ,

Предателство, измама и дори арест предстоят в следващите епизоди на сериала „София – Ден и Нощ“ тази седмица. Какво се случва с героите от най-вълнуващата квартира в центъра на столицата, зрителите ще могат да проследят от 26 януари в 22.00 ч. по Нова.

Нова фигура ще се намеси в отношенията на съквартирантите, ще всее смут и ще предизвика обрати в дома на приятелите.

В смут е също и Рая, чиято връзка със Светлин виси на косъм. Тя ще трябва да влезе в открита война с враговете си, които искат да съсипят любовта й. На война като на война – налага се отчаяната Рая да прояви цялата смелост, на която е способна, за да влезе в неравна битка с неизвестен и опасен изход.

Война се води и на още един фронт – в квартирата съперничеството между Сабина и Симона става все по-ожесточено. Всяка една от тях има коз срещу другата, но коя ще се окаже по-търпелива, по-силна, по-подготвена за такава битка и какви ще са последствията от тази война?

Тайни крие и Коко. Най-забавният съквартирант винаги има хиляди идеи, как да се замогне. Едно от комичните му прозрения най-накрая узрява и съдбата помага на Коко да започне нов бизнес. Какъв е той и защо се налага да бъде пазен в дълбока тайна от останалите приятели – това ще разберем в следващите епизоди на сериала „София – Ден и Нощ“.

 

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments