Предателство и изневяра разклащат двойки в „София – Ден и Нощ“ » YEP.bg

Предателство и изневяра разклащат двойки в „София – Ден и Нощ“

Публикувано от YEP.bg на 28 June 2016 | 0 Коментари

Източник: Ирена Райчева

Етикети: , , , ,

Три двойки ще преминат през тежки изпитания в следващите епизоди на „София – Ден и Нощ“, които NOVA ще излъчи тази вечер, сряда, четвъртък и петък от 22.00 ч. Пътищата на двама души окончателно ще се разделят, а предателство и изневяра ще разклатят фатално други две двойки в сериала.

 

Появата на малко момиченце ще изостри отношенията между Митко и Надя и ще постави на дневен ред въпросът: „Готови ли са двамата да бъдат истинско семейство и да поемат грижите за едно малко дете?”

Трудности предстоят и за Боби и Лили, които ще осъзнаят, че мечтите им са прекалено различни. Ще успеят ли да съхранят връзката си или ще се откажат да се напасват? Рая, Дани и Галя най-накрая ще поставят картите на масата. Тримата ще си кажат тежки истини и ще си отправят още по-тежки обвинения, но какъв ще е изходът?

И докато някои се борят за любовта си, забавният тандем в квартирата – Коко и Митко, ще влезе в яростна битка за чисто нов автомобил. Изкушаващата награда ще ги изправи в серия от комични състезания, а съдия в оспорваното и забавно състезание ще бъде не кой да е, а най-новото и не по-малко щуро попълнение в квартирата – братовчедът на София – Миро. Играта между двамата приятели бързо ще се превърне във въпрос на мъжка чест и изпитание на волята и силите им. Кой ще бъде победителят?

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments