Празненството на Глория се превръща в истински кошмар, изпръскано шампанско и размазани торти в Къщата » YEP.bg

Празненството на Глория се превръща в истински кошмар, изпръскано шампанско и размазани торти в Къщата

Публикувано от YEP.bg на 12 October 2016 | 0 Коментари

Източник: OT-DO consult

Етикети: , , , , , , , , ,

Тази вечер, в дейли епизода на VIP Brother от 20.00 часа по NOVA, ще видим необичайните празненства за рождения ден на Глория. Манекенката ще се събуди в страхотно настроение и готова да отпразнува 25-ата си годишнина по запомнящ се начин. А празникът наистина ще бъде такъв, защото Big Brother ще постави на Съквартирантите тайна мисия да го превърнат в кошмар, ако искат той да организира подобаващо парти след това.

 

Групата ще трябва да съсипе всичко, което Големият брат им предоставя и да накара Глория да желае този кошмарен ден да свърши по-бързо. Изпръскано шампанско, бой със сладкиши и размазани торти ще бъдат само част от задачите на звездите, а дали тайната им мисия ще се увенчае с успех и в края на деня Глория ще получи най-прекрасното парти за рождения си ден, престои да разберем.

Още преди тайната мисия да е започнала, Глория ще влезе в остър конфликт с Миглена. Манекенката беше жестоко огорчена от отказа на Меги да се превърне в послушното кученце на Роро и по този начин я лиши от възможността да се чуе със своя любим. Довечера ще видим как Глория отправя тежки обвинения към Миглена и дава глас на всичко, което е тормози.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments