Певицата Емануела: Усетих специално отношение от Майк Тайсън, разменяхме си погледи и се опита да ме заговори » YEP.bg

Певицата Емануела: Усетих специално отношение от Майк Тайсън, разменяхме си погледи и се опита да ме заговори

Публикувано от YEP.bg на 6 October 2016 | 0 Коментари

Източник: OT-DO consult

Етикети: , , , , , , , , ,

Присъствието на Железния Майк в Къщата на Big Brother донесе много положителни емоции на Съквартирантите. Те дадоха всичко от себе си да направят престоя му незабравим, а тази вечер ще видим как Тайсън отговаря на въпросите им. В мисия „Пресконференция”, журналистите и телевизионерите сред звездите ще имат възможност да зададат своите въпроси на легендарния спортист, а зрителите ще чуят неговите искрени отговори. От какво се страхува „най-лошият мъж на планетата”, в какво открива мотивация и защо не иска децата му да се замесват с хора като него, отговорите на тези и още много въпроси ще чуем от самия Майк Тайсън тази вечер от 20.00 часа по NOVA.

 

След сбогуването със звездата, една от жените в Къщата ще признае, че е усетила специалното му отношение към нея. Емануела ще сподели, че с Тайсън са си разменяли погледи и, въпреки че не го е обгрижвала както останалите Съквартиранти, той сам е отишъл при нея и се е опитал да завърже разговор. Размислите на певицата веднага ще отприщят вълна от подигравки зад гърба ѝ и единствено Миглена ще потвърди думите на Еми.

Тази вечер ще видим и затоплянето на отношенията между Явор и Жана. Двамата най-после ще намерят общ език, различен от заядливите подхвърляния и нападките. По-късно, в компанията на Деси и Глория, ще поговорят откровено за любовта и секса. Жана ще признае, че любовта е от първостепенна важност за нея, а малко след това тя и Явор ще намерят близост и в общото си легло. Дали двамата ще съумеят да останат приятели след обидите, които си размениха, или въпреки всичко отношенията им ще прераснат в нещо повече, ще разберем тази вечер.

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments