Шармантният хореограф Памбос Агапиу празнува два рождени дни » YEP.bg

Шармантният хореограф Памбос Агапиу празнува два рождени дни

Публикувано от YEP.bg на 31 January 2018 | 0 Коментари

Източник: www.svetsko.bg

Етикети: , , , , , ,

В месеца на любовта шармантният хореограф от Кипър Памбос Агапиу празнува два рождени дни, този на танцовата си школа и своя – на 13 февруари.

На 10 февруари Памбос кани всички фенове на салсата на парти по случай 20-годиншния юбилей на школата си. Фиестата започва в 17.30 часа в столичен клуб, съобщава Svetsko.bg.

„Танците по двойки дават лекота в движенията и в общуването между влюбените. Салсата със сигурност ще внесе свежест във връзката и ще я разнообрази, дори ще я съживи. И не е нужно да чакате Свети Валентин, за да отидете с половинката си на салса“, категоричен е Памбос.

Салсата по своята същност е флиртуващ танц. Жената танцува в ръцете на мъжа, тяло до тяло. Има особена магия и химия в салса танците по двойки. Ролите в салсата ни връщат в едно друго време, където мъжът е водещ, а жената обикновено следва. Някои могат да сметнат това за остаряло, но според Памбос е освежаващо. Салсата положително ще подобри общуването между партньорите във връзка, ще засили искрата и ще ги направи щастливи. Всички знаем, че движението увеличава отделянето на ендорфините в тялото, а оттам се засилва и усещането за щастие. Затова и Памбос е убеден, че салсата е хапче за щастие. А и когато това се случва на хубава музика, удоволствието е многократно. Салса е енергичен танц и овладяването му ще научи двамата танцуващи какво да правят с телата си и как да имат контрол над тях. Така танците ще допринесат двамата партньори да се чувстват по-освободени в движенията си не само на дансинга, но и…в спалнята.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments