„Откраднат живот“ – каква е формулата на най-успешния български медицински сериал » YEP.bg

„Откраднат живот“ – каква е формулата на най-успешния български медицински сериал

Публикувано от YEP.bg на 29 April 2018 | 0 Коментари

Източник: 8 pm

Етикети:

Над 8 700 снимачни часа и 12 000 сценарни страници са в основата на хитовия български сериал "Откраднат живот". Рекорден е и броят заснети епизоди в толкова кратък интервал от време - 242 епизода до този момент. Силният сюжет представи десетки популярни лица, сред които Йоана Буковска-Давидова, Юлиан Вергов, Ралица Паскалева, Деси Бакърджиева, Алек Алексиев, Дария Симеонова, Мария Каварджикова, Янина Кашева, Марта Вачкова и Наум Шопов, чиято звезда изгря именно в успешната продукция. Наред с десетките емблематични актьори, отделението на болница "Св. Кирил" посрещна и над 1000 епизодика, които влязоха в ролята на лекари и пациенти, а сложните медицински казуси надвишават 300. Тези любопитни факти и ключови моменти от снимките и подготовката на актьорите представи специалният репортаж, посветен на любимия сериал, в "Събуди се". 

За петте си сезона, сериалът успя да върне доверието на зрителите в българските филми и спечели признанието на феновете. Именно те отличиха "Откраднат живот" като Любимия български телевизионен сериал  сред продукциите на медията в първите Награди "NOVA подкрепя българските филми" 2018.

В новите епизоди зрителите ще видят редица интересни моменти, сред които е и участието на д-р Калин Генадиев в "Здравей, България". В сцената  ще се включи и водещият на сутрешния блок на NOVA -  Виктор Николаев.

Сценарият от своя страна ще провокира Албена Войнова и доц. Захариев с екстремни преживявания в компанията на рали шампиона Димитър Илиев. „Те ще се озоват наистина в критична точка на тази локация, ще стигнат до крайност в емоциите си" - коментира сценаристът Иван Спасов.

Дали да преодолее любовта си или да се отдаде изцяло на емоцията – това е дилемата, пред която се изправя Ина Фотева. В ролята ѝ влиза Ирина Митева - още едно ново лице, което спечели зрителите на хитовата продукция.

Интересът на почитателите към "Откраднат живот" продължава да расте - освен в телевизионния ефир, сериалът се радва на сериозна популярност и онлайн, както и в социалните медии. Всеки епизод провокира стотици коментари и споделяния във Facebook. Близо 3 милиона видео гледания регистрира 5-ти сезон в канала на сериала в NOVA PLAY и в лайфстрийма в nova.bg, а от старта си през 2016 до момента – видео гледанията на всички епизоди са близо 22,5 милиона.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments