Оле Мале е големият победител в Промяната » YEP.bg

Оле Мале е големият победител в Промяната

Публикувано от YEP.bg на 13 February 2018 | 0 Коментари

Източник: Радослав Христов

Етикети: , , ,

Оле Мале е големият победител в четвъртото издание на ПРОМЯНАТА - най-голямата социално отговорна инициатива на Нова Броудкастинг Груп и фондация Reach for Change България. Церемонията по награждаването на победителите се проведе снощи в ДНК – пространство за съвременен танц и пърформанс.

Целта на Оле Мале е да предостави възможност за по-добро качество на живот за майките на деца с увреждания и децата им. Платформата на Елисавета Белобрадова и Красимира Хаджииванова подкрепя майките като популяризира ръчния им труд, осигурявайки им финансова независимост и по-добро качество на живот – за тях и децата им.

Победителят беше избран сред 204 кандидатствали в четвъртото издание на конкурса след осем етапа на селекция. Предпоследният етап – онлайн гласуване, завърши с рекордните 64 060 гласа и класира на финала Оле Мале, Сингъл Степ и Маргаритка, които получиха най-много гласове. На 12 февруари тримата бяха оценени от възрастно и детско жури, които заедно взеха финалното решение Оле Мале да бъде големият победител в ПРОМЯНАТА 2017/2018.  Оле Мале ще получи безвъзмездно финансиране от 30 000 лв., а Сингъл Степ и Маргаритка   – по 15 000 лв.

Освен финансовата подкрепа и петимата финалисти тази година - Оле Мале, Сингъл Степ, Маргаритка, Живот на килограм и MindHub, стават част от Инкубатора на ПРОМЯНАТА за период между една и пет години. Те ще получат обучения, консултации от бизнес ментори, достъп до международната мрежа от социални предприемачи на Reach for Change и медийна подкрепа, благодарение на Нова Броудкастинг Груп.

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments